Încărcare Freon pentru TOATE MARCILE de MAȘINI!

Incarcare freon auto cu aparat profesional ce permite operatiunile de verificare, curatare, inlocuire ulei compresor, incarcare freon cat si identificarea eventualelor pierderi prin folosirea unei substante de contrast.*
* TEXA KONFORT injecteaza si substanta de contrast, astfel incat putem verifica si eventualele scurgeri cu o lampa speciala prevazuta cu ultraviolete.

Cea mai recenta achizitie a noastra este CEL MAI NOU SI MAI PERFORMANT aparat produs de TEXA in 2013 – TEXA KONFORT 760R.

Igienizare aer conditionat

Prin igienizarea instalatiei de aer conditionat se elimina definitiv mirosurile neplacute din sistemul de climatizare a masinii si impiedica dezvoltarea in viitor a bacteriilor, mucegaiului in instalatia de aer conditionat.

Informații și Programări

0764.906.814

Marius Nastase

Incarcare Freon
Mecanica si Geometrie

office@serviceautoberceni.ro

.

Doriti sa faceti o programare? Completati formularul:

Nume

Email

Telefon*

Mesaj


IN ATENTIA CLIENTILOR:

IN CAZUL IN CARE SE FACE O PROGRAMARE PENTRU REPARATIE CASETA DIRECTIE FARA O CONSTATARE EFECTUATA IN PREALABIL IN CADRUL MASTER HYPERION SERVICE, FIRMA SE EXONEREAZA DE ORICE ALTA OPERATIUNE. IN CAZUL DIAGNOZELOR EFECTUATE IN ALTE SERVICE-URI AUTO CARE CONSTATA CA SI DEFECTIUNE "JOC IN CASETA DIRECTIE/ BATE CASETA DE DIRECTIE" SI IN URMA REPARATIEI SE MENTINE UN ZGOMOT (JOC IN BIELETA ANTIRULIU/BUCSA BARA STABILIZATOARE/BUCSI CADRU, ETC) FIRMA MASTER HYPERION SERVICE SE ABSOLVA DE ORICE VINA.

MECANICII FIRMEI MASTER HYPERION SERVICE NU SUNT OBLIGATI SA FACA O DIAGNOZA INAINTEA REPARATIEI. ORICE RECLAMATIE ULTERIOARA "DE CE NU ATI FACUT O CONSTATARE INAINTE?" NU SE VA LUA IN CONSIDERARE.